G. Sloetjes – ICT & Veiligheid

Mr-Orange is meedenken 2.0: “heb je hier al eens aan gedacht?”

Sinds enkele jaren huren wij Mr-Orange in ter ondersteuning van onze afdeling ICT. We hadden extra mensen nodig en kwamen in contact met Mr-Orange. De dienstverlening is dermate goed bevallen dat we sindsdien hun hulp steeds vaker inroepen.

Wat in alles opvalt is hun absolute bereidheid om op iedere mogelijke manier mee te denken met onze situatie, organisatie en problemen. Ze vullen niet alleen het plaatje in, maar denken na over alternatieven, hoe zaken beter kunnen. De consultant komt regelmatig met “heb je hier al eens aan gedacht?” hij heeft dan weer een nieuw idee voor ons. Dat alles specifiek op onze gemeente architectuur, die toch duidelijk anders is dan in het bedrijfsleven. De expertise en kennis van zaken die steeds naar voren komt is van een zeer hoog niveau. Dit levert onze organisatie duidelijke voordelen op, omdat we steeds verbeteringen kunnen doorvoeren in onze architectuur. En daar heeft iedereen binnen onze organisatie merkbaar baat bij.

Snel, helder en direct

De communicatie met Mr-Orange verloopt ook uitstekend. Het is een klein bedrijf en voor ons is dat een zeer groot voordeel. Ze zijn helder en direct in zakendoen, zonder dat er allerlei extra stappen genomen moeten worden. Ze zijn bedrijfsmatig dus erg snel en dat is zeer prettig. Als we snel ondersteuning nodig hebben, hoeven we niet eerst te wachten op organisationele zaken die het proces vertragen. Korte lijnen, snelle reactie.

De inzet van Mr-Orange bij ieder project is echt bijzonder.

We werken inmiddels al meerdere jaren samen met Mr-Orange en dat naar volle tevredenheid. Ik kan me geen enkele reden voorstellen om over te stappen naar een andere partij. De inzet van Mr-Orange bij ieder project is echt bijzonder.