We zijn blij en trots te kunnen vermelden dat wij op 4 december 2018 uit handen van DigiTrust B.V. het ISO/IEC 27001: 2013 certificaat hebben ontvangen.

Wat betekent dit voor u?

Het management systeem van Mr-Orange is ISO 27001 gecertificeerd. Dit bekent voor u dat wij aantoonbaar en zorgvuldig met uw gegevens en informatie omgegaan. Met andere woorden: hiermee staat vast dat de beveiliging van de bedrijfsinformatie goed is beschreven, geïmplementeerd en gecontroleerd. Dit was natuurlijk bij Mr-Orange al het geval, en dat is nu ook vastgesteld door de accrediterende organisatie DigiTrust.

Voordelen ISO 27001 certificering

Als klant of relatie van Mr-Orange kunt u onze ISO 27001 certificering gebruiken om uw werknemers, klanten of andere steakholders te overtuigen van het feit dat uw data, informatie en informatiesystemen in veilige handen is bij Mr-Orange.

Verder is een ISO 27001 certificaat voor veel partijen een bewijs van geloofwaardigheid. Op een vlotte manier kan de mate van professionaliteit worden duidelijk gemaakt én kan worden vastgesteld dat relevante wet- en regelgeving wordt nageleefd.

Het maakt inzichtelijk dat bij Mr-Orange op alle niveaus informatiebeveiliging belangrijk wordt gevonden.

In ieder geval zorgt een goede informatiebeveiliging in praktische zin tot minder risico’s en incidenten.

Nog meer voordelen

Het werken met certificering pakt op een aantal punten positief uit voor onze organisatie. Deze effecten zijn voor u misschien niet direct zichtbaar, maar wel degelijk merkbaar op een positieve manier.

Een effect van de ISO 27001 certificering is bijvoorbeeld dat Mr-Orange een aantal zaken onder de loep heeft genomen én zo nodig heeft aangescherpt. Dit heeft geresulteerd in een nog betere aansturing, waardoor het contact tussen u en ons nog prettiger verloopt.

Samen met alle collega’s werken aan het verkrijgen van het certificaat verhoogt de teamspirit en verbetert – zo mogelijk – de communicatie en betrokkenheid. En we hoeven u natuurlijk niet uit te leggen wat het betekent om met een zeer gemotiveerd en enthousiast team, als dat van Mr-Orange, samen te werken!

Meer weten

Wilt u meer weten over onze certificering? Neem dan contact met ons op!