Zonder dat u als IT verantwoordelijke maar één keer hoeft na te denken over Windows en Linux patches en updates, worden ze voor u uitgevoerd. NO MATTER WHAT. Iedere maand weer. Steeds op het zelfde moment in de maand. Met een ritme waarop u , en uw organisatie kunt vertrouwen. Zoals u op een hartslag kunt vertrouwen. Dat is toch mooi?!

Ja, heel erg mooi. Maar waarom is dat eigenlijk nodig?

Veiligheidsrisico’s

Veel patches en updates die uitkomen voor Windows en Linux, hebben te maken met security. En u weet dat wanneer systemen uitvallen door ‘security issues’ dit grote gevolgen heeft voor de continuïteit en betrouwbaarheid van het hele IT-systeem. Het is dus nodig dat updates volgens een ijzeren regime worden geïnstalleerd.

Bezwaar: server komt niet meer op

In de praktijk wordt de ‘heartbeat’ nog wel eens onderbroken omdat een server na het herstarten niet meer uit zichzelf opkomt. Als u dit herkent: wees gerust, u bent niet de enige met dit probleem. Maar wij trekken als Mr-Orange hiertegen echter fris ten strijde. Een server moet altijd opnieuw opgestart kunnen worden. Wij wassen met andere woorden dit varkentje graag voor u, we vatten de koe bij de horens, we laten er geen gras over groeien, we .. , enfin, we hopen dat u een beeld heeft 😉

Geen omkijken naar updates & patches

Het is echt waar: onze klanten hebben geen omkijken naar updates & patches. Voor de servers die wij in beheer hebben, installeren wij iedere 3e zondag van de maand de zogenaamde ‘high’ en ‘critical’ updates van Windows en Linux. We kiezen daarbij uitsluitend voor updates die bewezen stabiel zijn. Wanneer het overigens nodig is om een ‘emergency fix’ uit te voeren, dan doen wij dit uiteraard ook voor u. We sturen dan bericht naar al onze klanten dat er ’s nachts of in het weekend een update wordt geïnstalleerd.

Vragen of overleggen?

Wilt u dat uw servers ook met een heartbeat worden geüpdate? Neem dan nu contact op. We komen graag eens kennismaken en vrijblijvend met u meedenken.