Beveiligingstest

Hoe veilig is uw systeem?

Heeft u een systeem dat is aangesloten op het internet? Wellicht worden in dat systeem ook persoonsgegevens gebruikt?

Dan is het goed om te weten of dit systeem wel veilig is, bijvoorbeeld in het kader van de Wet Datalekken. En dan denken we niet alleen aan openstaande poorten, maar ook aan de fysieke beveiliging, toegangsbeveiliging, de rol van medewerkers, etc. etc.

Het vaststellen van de veiligheid van een systeem kunnen wij doen met behulp van een beveiligingstest. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Wij kijken naar alle risico’s in uw systeem

Eenmalige Beveiligingstest

Controle van de technische en organisatorische beveiliging uw systeem.

Beheerprocedures | Fysieke beveiliging | Toegangsbeveiliging | Back-up beveiliging

Rapport

Nadat wij de test hebben uitgevoerd, ontvangt u een duidelijk rapport met daarin aangegeven of er zwakke schakels zijn gevonden, wat de risico’s voor uw systeem zijn, en hoe u deze kunt oplossen.

Gunstige tarieven

Bij Mr-Orange houden wij van goed én van pragmatisch. Dit vertaalt zich in een scherp tarief.

Meer info

Doorlopende Beveiligingstest

Door ontwikkelingen, gewijzigde regelgeving en ‘changes’ in uw systeem kunnen nieuwe veiligheidsrisico’s ontstaan. Wij kunnen voor u periodiek beveiligingstesten uitvoeren.

Rapport

Nadat wij de test hebben uitgevoerd, ontvangt u een duidelijk rapport met daarin aangegeven of er zwakke schakels zijn gevonden, wat de risico’s zijn, en hoe u deze kunt oplossen.

Frequentie en tarieven

Afhankelijk van de mogelijke gevolgen bij een datalek, stellen wij een frequentie voor om uw systeem te testen. Uiteraard is het aantal malen dat wij een test uitvoeren bepalend voor het tarief.

Meer info

ISO en andere veiligheidsaudits

Wij controleren de beveiliging van uw systeem volgens officiële richtlijnen. Dit doen wij met een geaccrediteerde auditeur. We onderwerpen uw systeem aan zeer grondige testen.

Rapport

Nadat wij de test hebben uitgevoerd, ontvangt u een duidelijk rapport met daarin aangegeven of er zwakke schakels zijn gevonden, wat de risico’s zijn, en hoe u deze kunt oplossen.

Meer info

Recente berichten over veiligheid:

ISO 27001 gecertificeerd!

We zijn blij en trots te kunnen vermelden dat wij op 4 december 2018 uit handen van DigiTrust B.V. het ISO/IEC 27001: 2013 certificaat hebben ontvangen. Wat betekent dit voor u? Het management systeem van [...]

  • dataclassificatie

Welke data is uw grootste risico?

Maakt u zich wel eens zorgen om datalekken, hacks of datadiefstal? Dat is begrijpelijk. Net zo begrijpelijk als dat u tegenmaatregelen wilt nemen. Toch hebben wij een eye-opener voor u. U kunt namelijk voorkomen dat [...]

Is uw IT-manager een superheld?

Of zijn er nog risico's in uw organisatie qua informatiebeveiliging? De regelgeving rondom informatiebeveiliging neemt alleen maar toe. Dit is natuurlijk ook niet zo gek, gezien de aanhoudende stroom van berichten over bestanden die op [...]