Peter van Klaveren – Eigenaar

Toen ik een jaar geleden mijn bedrijf Point-Blanc startte, wilde ik het IT- gedeelte direct goed en toekomst proof inrichten. Dus overal en van iedere computer kunnen werken. En er moesten zonder problemen of moeilijke ingrepen, extra medewerkers kunnen worden toegevoegd.
Ik heb toen met zowel Mr-Orange als een andere partij gepraat over mogelijke oplossingen. Ik kende Marco en Marjon, de eigenaren van Mr-Orange al goed en wilde ook een ‘onafhankelijke mening’ horen. Maar de oplossingen, de mogelijkheden en de houding van Mr-Orange spraken gewoon het meest aan.

Precies wat ik zocht

Ik werk nu al een jaar naar volle tevredenheid met het Digitale Bureaublad, waarbij alles op een externe server wordt geplaatst. Daar hou ik me verder niet mee bezig, en dat hoeft ook helemaal niet, want het werkt!
Ik kan inloggen op iedere locatie die ik maar wil. Ik heb dan direct toegang tot al onze zaken en toepassingen. Geen problemen met verschillende versies van documenten, alles is altijd real time. Ook de andere medewerkers hebben van iedere gewenste locatie en ‘device’ toegang. Nieuwe medewerkers kunnen er zonder veel wachttijd op worden aangesloten, dat is allemaal gemakkelijk en zeer snel te regelen. Deze oplossing sluit dus exact aan op mijn behoefte die ik destijds aan Marco heb uitgelegd.

Ze begrijpen echt waar je last van hebt als gebruiker.

Er vallen twee dingen specifiek op aan Mr-Orange. Ze zijn technisch heel goed met uitgebreide en diepgaande kennis. Dat is natuurlijk een eerste vereiste als IT-leverancier. Maar, en dat is het bijzondere, ze zijn heel goed in het zich verplaatsen in wat je als klant nodig hebt. Ze begrijpen echt waar je last van hebt als gebruiker. Ze zijn heel sterk in het inzien van het probleem van jóuw kant. Het zich zo goed kunnen verplaatsen in het probleem van de ander, is iets wat ik zelden zo sterk ben tegen gekomen bij andere partijen waar ik mee samen werk.
Daarnaast zijn ze enthousiast, persoonlijk en zeer gedreven. Drie uiterst belangrijke karaktereigenschappen van een ondernemer.
Kortom, het zijn gewoon hele leuke en prettige mensen om mee samen te werken.

Point-blanc is ondernemers behulpzaam bij het verbeteren van de marktpositie en het financieel resultaat van hun bedrijf. Point-blanc zorgt ook voor slagvaardig interim management in ondernemingen waar tijdelijk geen feitelijk leider aanwezig is en het bedrijf wezenlijk op een hoger niveau gebracht moet worden.http://www.point-blanc.nl/