Bertus Dispa, eigenaar 9 Knots Business Solutions

‘Bij Mr-Orange worden we persoonlijk te woord gestaan en verdwijnen we niet in de anonimiteit. Wat een verademing vergeleken met onze vorige ICT-partner.’

Wat is / wat doet 9  Knots Business Solutions?

9 Knots Business Solutions, gevestigd in zowel Nederland als Engeland, biedt softwareoplossingen op maat. Niet alleen leveren ze online applicaties voor de financiële administratie en de verkoop van sierteelt, maar ook ERP (Enterprise Resource planning) oplossingen. Het bedrijf telt momenteel 23 medewerkers.

Mr-Orange heeft onze server in beheer en ik kan niets anders dan vol lof over hun manier van werken spreken. Het contrast met onze vorige hoster is dan ook behoorlijk groot. Ik ben blij dat ik met Mr-Orange in contact ben gekomen en wij ons dankzij hen nu ongestoord en met een gerustgesteld gevoel op onze bedrijfsvoering kunnen focussen.

Soepele overstap naar Mr-Orange

Een overstap van ICT-partner is natuurlijk nooit leuk, want er komt ontzettend veel bij kijken. En dat kost tijd en energie. Gelukkig zorgden de medewerkers van Mr-Orange dat de overstap soepel verliep. In tegenstelling tot onze vorige partner werden wij vanaf het eerste contactmoment op prettige wijze te woord gestaan en worden wij nu persoonlijk geholpen wanneer we ergens tegenaan lopen.

Kundig én prettige communicatie

De medewerkers van Mr-Orange zijn altijd vriendelijk en stellen zich flexibel op. Ze denken met je mee en wanneer ze voor je aan de slag gaan, doen ze nooit moeilijk. Ze doen wat ze moeten doen en dat doen ze ook nog eens erg goed. Overigens wil ik benadrukken dat het leveren van deze hoge kwaliteit duidelijke communicatie niet in de weg staat bij Mr-Orange. De medewerkers van de helpdesk zitten namelijk absoluut niet aan de nerdkant van het spectrum.

Aanbeveling anderen

Ik zou Mr-Orange een ander zeker aanbevelen vanwege de laagdrempelige communicatie, het oplossingsgericht denken en het feit dat je niet een anonieme klant bent, maar altijd persoonlijk te woord wordt gestaan. En misschien dat de Brabantse gastvrijheid in de vorm van heerlijke worstenbroodjes tijdens vergaderingen hierin ook een rol speelt. Ga zo door!