Onze klanten en relaties noemen ons een betrokken bedrijf. En daar zijn we trots op. Door het ondersteunen van verschillende initiatieven en goede doelen willen we op een positieve manier het verschil maken.

Begin dichtbij

Wij zijn van mening dat wij als bedrijf en als mens verantwoordelijkheid dragen voor onze omgeving en maatschappij. In het kader van wie goed doet, goed ontmoet, zorgen wij goed voor onze collega’s en laten wij zien welke doelen op welke manier wij ondersteunen. Op deze manier hopen wij dat zij ons enthousiasme overnemen en met dezelfde passie en compassie de wereld betreden.

Wij sponsoren bijvoorbeeld Stichting Opkikker. De dochters van één van onze collega’s zijn ambassadeur van deze mooie stichting. Voor ons is het dan logisch dat wij deze meiden én de stichting ondersteunen.

Ook steunen wij lokale initiatieven zoals een project voor Hartgroep jongeren, een jeugdvoetbalelftal van TPO en een zorgbus voor Stichting Asendo. Hiernaast ondersteunen we ondernemers door zoveel mogelijk lokaal te shoppen. We hopen dat onze inspanningen als een olievlek zullen uitbreiden en dat we mensen inspireren om respectvol om te gaan met mens en millieu.

 

Goede doelen

Wij steunen met regelmaat goede doelen. We stellen hiervoor een budget beschikbaar en laten onze klanten uit een geselecteerde lijst, de goede doelen kiezen. We hopen zo de goede doelen en hun goede werk onder de aandacht te brengen. Enkele goede doelen die we met deze acties hebben ondersteund zijn: Stichting Opkikker, Villa Pardoes, Nationaal Ouderenfonds, De Voedselbank, etc.

Lokale initiatieven

Wij steunen diverse doelen in en om Waalwijk en Moerdijk. Zo ondersteunen wij een jeugdvoetbalteam van ‘TPO’ uit Moerdijk, de Hartgroep Jongeren, een belangenvereniging voor jonge hart- en vaatpatiënten en Zorgbus Asendo, een organisatie die jongeren en jongvolwassen helpt bij psychische klanten. Ofschoon de impact misschien bescheiden is, hopen we de wereld op deze manier een heel klein beetje mooier te maken. Ben je vertegenwoordiger van een lokaal goed doel en wil je in aanmerking komen voor een sponsorbijdrage? Neem dan gerust contact met ons op.