ICT moet het altijd doen en geen frustratie opleveren. Bovendien moet het zo zijn ingericht dat een ICT omgeving nauwelijks beheer nodig. Hiervoor moet de omgeving veilig zijn. Veilig is stabiel. Iedereen moet ongestoord zijn werk kunnen doen. Hier zorgen wij voor. Bovendien zijn wij onafhankelijk en adviseren wij vanuit uw perspectief, en leveren maatwerk oplossingen.

Nils Meijer Marjon de Visser Jeroen Peeters Mitchell van Zon Marco Hoedt Martin Kamps Tim van Oers Mark Klerks

Nils Meijer

Marjon de Visser

Voornaam Achternaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tristique interdum tristique. Fusce vitae ligula sem. Mauris et ornare dui, sit amet interdum ex.

Jeroen Peeters

Mitchell van Zon

Marco Hoedt

Martin Kamps

Tim van Oers

Mark Klerks

Ons doel

Ons doel is om onze klanten altijd en overal én veilig te kunnen laten werken. Om dit te bereiken is een goede relatie én een stabiele IT-omgeving nodig. Dat is dus wat je van ons mag verwachten. Fijn samenwerken en een IT omgeving waarop je kunt vertrouwen en waarop je kunt bouwen.

Visie

Wij geloven in een persoonlijke benadering en aandacht voor onze klanten, personeel en onze omgeving.

Persoonlijk en warm

Wij houden van een persoonlijke aanpak. We hanteren naar onze klanten, onze collega’s en leveranciers altijd de menselijke maat. Wij zorgen voor een regelmatig contact met onze relaties voor het uitvoeren van taken, overleg en om bereikbaar te zijn voor vragen. 

Iedereen die met ons werkt, ervaart dat we betrokken zijn en graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit doen we door o.a. het sponsoren van wisselende goede doelen en het ondersteunen van sociale, lokale initiatieven. Wil je meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid (MVO)?

Hoe werken wij?

In onze dienstverlening zijn wij altijd bereid om een stap extra te nemen. Wij hebben geleerd dat dit soms nodig is om een soepele werkomgeving voor de klant te realiseren, dus doen we dat graag. 

We werken systematisch zodat we geen belangrijke zaken uit het oog verliezen. Bovendien doen we wat we afspreken. Wij volgen belangrijke ontwikkelingen en zorgen ervoor dat uw omgeving afgestemd blijft op hedendaagse wensen en eisen door constante bijsturing.

Duurzaam en op maat

Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden, kiezen wij voor of adviseren wij duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.
Wij leveren maatwerk, adviseren onafhankelijk en zijn daarom ook niet gebonden aan bepaalde leveranciers op het gebied van software of hardware.