Maatwerk

Zoek je een partner om samen IT-projecten mee uit te voeren? Bijvoorbeeld de totale inrichting van kantoorautomatisering, het inrichten van een back-up omgeving, het implementeren van een bepaald beveiligingsniveau, het migreren van een mailomgeving etc. Mr-Orange is je pragmatische en ervaren partner.

 

Vraag een gesprek aan          Bel direct 0168 700 500

Onze voordelen

Ons voordeel is dat wij denken vanuit jouw voordeel. Met andere woorden, wij adviseren een oplossing die het beste past bij de situatie van jouw organisatie. Een ander voordeel is dat wij een persoonlijke aanpak kiezen waardoor projecten écht een samenwerking worden.

Eigen (redundante) racks in datacenter

Persoonlijke aanpak

We werken met het oog op veiligheid

Pragmatische aanpak

Onze missie

Wij zorgen ervoor dat organisaties altijd en overal kunnen werken, op een prettige, mens-vriendelijke en veilige manier.

Wat wij doen

Wij helpen onze klanten met alle wensen en eisen die er zijn op het gebied van IT, dit doen wij voor grotere organisaties, het MKB en zelfs voor kleinzakelijk klanten. Ons uitgangspunt bij iedere relatie is dat wij maatwerk kunnen leveren. Geen vraag of wens is te gek, maar we geven je graag een overzicht van enkele mogelijkheden.

Meer weten?
Bel Marco op 01678 700 500

Inrichten/ upgraden totale automatisering

Een nieuwe organisatie? Een verhuizing of migratie? Mr-Orange zorgt vlot voor een soepel werkende omgeving op locatie(s) of voor thuiswerkers.

Implementatie beveilingsnorm

Wordt er vanuit de overheid of keten een bepaalde mate van beveiliging verlangd? Wij hebben ervaring met overheden en tal van branches waardoor we zeer vlot kunnen schakelen. Ook leveren we tal van andere diensten op het gebied van (het testen van) beveiliging.

Backup omgeving

Een pragmatische aanpak op het gebied van backups betekent trefzeker backuppen en terugzetten. Het hoeft niet te betekenen dat er een gigantische databerg ontstaat.

(Mobile) Device management

Het is heel handig om bijvoorbeeld een verloren Smartphone op te kunnen sporen of leeg te maken zodat er geen bedrijfsdata meer aanwezig is. Dit is mogelijk met onze dienst Device Management.

Beveiliging en antivirus

Wij helpen je met het beveiligen van je PC, tablet en smartphone.

IT-helpdesk

Wij zijn het aanspreekpunt voor jouw hele organisatie die altijd mogen bellen, voor iedere vraag.

Hosting in brede zin

Wel de lusten van een systeem in de cloud maar niet de lasten. Dan is hosting door Mr-Orange een uitstekende keus, wij bieden cloud hosting, maar ook hybride hosting en dat alles wordt door onze kundige collega’s beheerd.

Disaster recovery

Het inventariseren van risico’s leidt tot het afdekken van risico’s. Denk aan hacking, data-gijzeling, energie-uitval en natuurrampen. Hoe snel is jouw organisatie weer in de lucht na een ramp? Met een recente versie van alle data? Mr-Orange helpt hierbij.

Online werkplek / clouddesktop

Kies je voor een voorspelbare werkplek, data op een veilige plaats en ook nog in beheer door een bedrijf met voldoende kennis en certificeringen. Dan is het Digitaal Bureaublad echt iets voor jouw bedrijf.

Thuiswerk- en WiFi-ondersteuning

Mr-Orange beschikt over specialistische kennis als het aankomt op WiFi en thuiswerken. Ook helpt de support van Mr-Orange graag mee met jouw collega waar het thuiswerken niet altijd even vloeiend gaat. 

Ook biedt Mr-Orange een geavanceerd WiFi systeem die het mogelijk maakt om WiFi problemen snel op te sporen. Dit systeem werkt goed op jouw kantoor maar ook thuis  bij medewerkers.

Werkplekinrichting

Wij kunnen jouw werkplek in zijn geheel inrichten, denk bijvoorbeeld aan een computer, laptop of ander device, scherm, printer en toetsenbord/muis. Wij kiezen hierbij altijd uit duurzame systemen die geschikt zijn om samen te werken met de moderne technieken.

Wij nemen het bestellen en leveren graag uit handen, dit kost u maximaal een telefoontje op mailtje.

Deze klanten maken gebruik van onze dienst Maatwerk

Voor veelal wat grotere organisaties leveren wij ondersteuning of helpen we bij projecten. Ons relaties kenmerken zich door duurzaamheid en een plezierige samenwerking.

“De dienstverlening is dermate goed bevallen dat we sindsdien hun hulp steeds vaker inroepen”

Onze contactpersoon

Hoofd ICT , Luba Uitzendbureau

“Never change a winning team”

Onze contactpersoon

IT Manager, KNB

“De snelheid en accuraatheid waarmee ze oplossingen aandragen, nemen niet weg dat ze kritisch blijven “

Jacco Wanders

Senior Consultant, Stantec

Tips en nieuws

server, hosting, cloud
De Cloud lonkt

De Cloud lonkt

De cloud is hot, maar overstappen kan voor veel ondernemers nog best overweldigend voelen. Zijn mijn applicaties wel geschikt voor de cloud? Hoe zit het met de veiligheid van mijn data? Wat zijn de kosten? In deze blog vertelt Marco Hoedt, eigenaar van Mr-Orange,...