Werken bij Mr-Orange?

Bij Mr-Orange is de menselijke maat erg belangrijk. Dit zie je terug in hoe wij met onze klanten omgaan en hoe wij met onze collega’s omgaan. Bij ons heerst altijd een ontspannen, gezellige sfeer en we hebben veel voor elkaar over. We hebben al van veel mensen gehoord dat de sfeer bij ons uniek is.

Bovendien heeft iedereen zijn eigen ontwikkel pad waardoor we altijd in ons eigen tempo groeien. Ben je geïnteresseerd? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op, meld je aan voor de vacatureservice of solliciteer!

Wat doet Mr-Orange?

Wij zijn een onafhankelijke full-service ICT-partner, ISO 27001  gecertificeerd. Wij helpen onze klanten met altijd en overal veilig kunnen werken. Dit doen wij onder andere door onze eigen Cloudomgeving vanuit twee datacenters, maar we doen dit ook op omgevingen van de klant zelf, remote of bij de klant op locatie.

Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s die voornamelijk vanuit Waalwijk, maar ook wel eens vanuit huis werken.

Heb je vragen? Plan dan gewoon eens een vrijblijvend gesprek met onze teamleider Jeroen.

Vandaag geopend tot 17:00 uur
Heb je vragen?
Bel met Jeroen: 0168 700 500

Je eigen ont­wik­ke­lings­plan

Bij Mr-Orange kijken we naar jouw ambities en mogelijkheden. Dit kan gaan van het bijhouden van vakkennis tot het maken van serieuze carrièrestappen. Hierbij kijken we ook naar welke taken en rollen voor jouw huidige en mogelijk toekomstige functie nodig zijn. Op basis van al deze informatie maken wij een ontwikkelplan.

Training
Coaching
Communicatie
Skills
Specialisatie

Training

Werken in de IT is werken in een branche die zich continu blijft ontwikkelen. Technologieën evolueren razendsnel en innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Als IT-professional moet je niet alleen op de hoogte blijven van deze veranderingen, maar ook proactief het initiatief nemen om bij te leren. Bij Mr-Orange begrijpen we dat jouw persoonlijke groei cruciaal is voor het succes van onze organisatie en daarom bieden we een breed scala aan studiemogelijkheden.

Coaching

Als IT-specialist ben je een onmisbare schakel in het moderne bedrijfsleven. De eisen aan jouw vakgebied zijn hoog. Je draagt een enorme verantwoordelijkheid en wordt verwacht om met analytisch inzicht en nauwkeurigheid te werken. Kortom, er wordt veel van je gevraagd. Bij Mr-Orange begrijpen we echter dat tevreden klanten niet de enige pijler zijn van een succesvolle organisatie. Wij hechten evenveel waarde aan het welzijn en de motivatie van onze medewerkers. Daarom bieden wij persoonlijke coaching aan al onze teamleden. Bij ons draait het niet alleen om kennisdeling, maar ook om het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en competenties. Naast het bijhouden van de nieuwste technologieën en trends, zetten wij ons in om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Bij Mr-Orange geloven we namelijk dat een succesvolle IT-professional niet alleen technisch onderlegd moet zijn, maar ook over zogenoemde soft skills moet beschikken. Deze vaardigheden stellen je in staat om op een klantgerichte en effectieve manier samen te werken.

Communicatie

Bij Mr-Orange begrijpen we de kracht van effectieve communicatie. Dagelijks staan we in contact met zowel klanten als collega's en het overbrengen van boodschappen speelt daarbij een essentiële rol. Als zender van een boodschap is het onze verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat deze boodschap goed aankomt. Daarom hechten we veel waarde aan het begrijpen van wat de ander zegt en investeren we regelmatig in trainingen om op een efficiënte manier met elkaar én met de klant te communiceren. Op die manier streven we naar een vlotte en effectieve uitwisseling van informatie, waarbij iedereen zich gehoord voelt.

Skills

Je gaat alles leren over het werken bij Mr-Orange en zal getraind worden op belangrijke vaardigheden en technische skills die je nodig zal hebben voor je carrière bij Mr-Orange. Bij Mr-Orange worden zowel hard- als soft skills verder ontwikkelt, door je steeds meer te verdiepen en te specialiseren in de technieken die nodig zijn om bij te blijven in een branche die zich continue blijft ontwikkelen.

Specialisatie

Bij het kiezen van je persoonlijke doorgroeimogelijkheden, leggen we in de basis de nadruk op support en systeembeheer. Vervolgens bieden we je de mogelijkheid om je verder te specialiseren in verschillende richtingen, zoals networking, systems, cloud of cyber security. Op deze manier kun je je expertise opbouwen in het specifieke vakgebied dat het beste bij jou past. Door je te specialiseren, kun je diepgaande kennis en vaardigheden ontwikkelen om uit te blinken in jouw gekozen specialisatie. Bij ons staat jouw groei en succes centraal, en daarom ondersteunen we je graag bij het bereiken van je professionele doelen door middel van je eigen persoonlijke ontwikkelingsplan.

Fun en ontspanning

Naast het tevreden houden van onze klanten, vinden we het ook erg belangrijk om samen leuke dingen te doen. Regelmatig gaan we uit eten, plannen we een uitje en halen we wat lekkers.