Kleinzakelijk IT

Wil jij niet hoeven nadenken over je computer, veiligheid, WiFi, back-ups en bestandsopslag? Wil je altijd iemand kunnen bellen die je met alles helpt totdat het werkt? Dan zit je bij Mr-Orange goed.. En je hoeft daar geen abonnement voor af te sluiten. Laagdrempelig, makkelijk en professioneel.

 

Vraag een gesprek aan          Bel direct 0168 700 500

Onze voordelen

Ben je toe aan IT ondersteuning op een persoonlijke en laagdrempelige manier? Door een bedrijf die alle zorgen uit handen neemt? Bekijk dan  onze voordelen en neem contact met ons op.

Wij komen graag naar je toe

Persoonlijke aanpak

Wij maken je PC en apparaten veilig

Wij maken back-ups van je bestanden

Wij zorgen voor je  WiFi

Geen abonnement nodig voor helpdesk ondersteuning

Dienst speciaal voor zelfstandigen en kleine bedrijven

We komen periodiek naar je toe

Onze missie

Wij zorgen ervoor dat je altijd en overal kunnen werken, op een prettige, mens-vriendelijke en veilige manier.

Wat wij doen

Wij helpen onze klanten met alle wensen en eisen die er zijn op het gebied van IT, dit doen wij voor het MKB, voor kleinzakelijk IT maar ook voor grotere organisaties. Ons uitgangspunt bij iedere relatie is dat wij maatwerk kunnen leveren. Geen vraag of wens is te gek, maar we geven je graag een overzicht van onze meest afgenomen diensten.

Meer weten?
Bel Marco op 01678 700 500

Jouw eigen helpdesk

Bij onze helpdesk zul je nooit horen: daar kun je ons niet voor bellen. We proberen je namelijk altijd te helpen.

Vast contactpersoon

Al je IT vragen kun je kwijt bij je vaste contactpersoon, hij/zij maakt ook graag  minimaal 1x per jaar een afspraak met je om de laatste ontwikkelingen te bespreken die voor jouw interessant kunnen zijn.

IT-helpdesk

Wij zijn het aanspreekpunt voor jouw hele organisatie die altijd mogen bellen, voor iedere vraag.

Beveiliging en antivirus

Wij helpen je met het beveiligen van al je devices (PC, laptop tablet en smartphone).

Jaarlijks ICT-overleg

Wanneer je klant wordt bij Mr-Orange dan maken we een inschatting welke frequentie prettig en gewenst is. In dit overleg, op locatie of desgewenst remote, bespreken we de vooraf bepaalde agendapunten, maar er is ook volop ruimte voor een informeel overleg, meedenken, brainstormen etc.

(Mobile) Device management

Het is heel handig om bijvoorbeeld een verloren Smartphone op te kunnen sporen of leeg te maken zodat er geen bedrijfsdata in verkeerde handen kan vallen Dit is mogelijk met onze dienst (Mobile) Device Management.

Werkplekinrichting

Wij kunnen jouw werkplek in zijn geheel inrichten, denk bijvoorbeeld aan een computer, laptop of een ander device, scherm, printer en toetsenbord/muis. Wij kiezen hierbij altijd voor duurzame systemen die geschikt zijn om samen te werken met de moderne technieken.

Wij nemen het bestellen en leveren graag uit handen, dit kost u maximaal één telefoontje op mailtje naar onze helpdesk.

Online werkplek / Cloud desktop

Kies je voor een voorspelbare werkplek, data op een veilige plaats en ook nog in beheer door een bedrijf met voldoende kennis en certificeringen? Dan is het Digitaal Bureaublad echt iets voor jouw bedrijf.

Online werkplek / clouddesktop

Heb je behoefte aan standaardisatie en voorspelbaar beheer? Vraag dan naar onze online werkplek, altijd dezelfde software met dezelfde functionaliteiten. Deze online werkplek draait in de Cloud en wordt door ons beheert. 

Behoefte aan een extra applicatie? Geen probleem, wij zorgen ervoor.

Hosting in brede zin

Wel de lusten van een systeem in de Cloud maar niet de lasten. Dan is hosting door Mr-Orange een uitstekende keus, wij bieden Cloud hosting, maar ook hybride hosting en dat alles wordt door onze kundige collega’s beheerd.

Back-up en disaster recovery

Het maken van een back-up ingewikkeld? Helemaal niet, het in stand houden van een back-up en regelmatig de werking ervan controleren, daar komt meer bij kijken. Dit is nu net een sterk punt van Mr-Orange.

Denk trouwens ook eens aan het laten controleren van een bestaande back-up oplossing. Het maken van een back-up is belangrijk, maar het vertrouwen dat het terugplaatsen ook goed werkt is minstens zo belangrijk.

Thuiswerk- en WiFi-ondersteuning

Mr-Orange beschikt over specialistische kennis als het aankomt op WiFi en thuiswerken. Ook helpt de support van Mr-Orange graag mee met jouw collega waar het thuiswerken niet altijd even vloeiend gaat. 

Ook biedt Mr-Orange een geavanceerd WiFi systeem die het mogelijk maakt om WiFi problemen snel op te sporen. Dit systeem werkt goed op jouw kantoor maar ook thuis  bij medewerkers.

Deze klanten maken gebruik van onze dienst Kleinzakelijk IT

Wij waarderen onze klanten niet op omzet, maar op de manier van samenwerken. Dus of je nu een eenpitter bent, of een multinational, wij helpen graag. Met deze houding bedienen we heel wat kleinzakelijke klanten en hebben wij onze dienstverlening in de loop van de jaren hier behoorlijk goed op weten af te stemmen. Wat dacht je van een helpdesk zonder abonnementskosten bijvoorbeeld? Wil je weten hoe onze kleinzakelijke klanten over ons denken? Lees de testimonials!

“Het feit dat ik in mijn netwerk rondbazuin dat ze goed werk leveren is wel een bewijs dat ik tevreden ben”

Dianne Habraken

“Ze zijn gebrand op het vinden van oplossingen.”

Nils Meijer - Holland Marketinghuis

“Achter de schermen hebben ze veel moeten doen om het te laten werken, maar daar hebben wij helemaal niets van gemerkt. Het werkt ‘gewoon’.”

Bianca van Loon - Van Loon Bewindsvoering

Tips voor kleinzakelijke bedrijven

server, hosting, cloud
De Cloud lonkt

De Cloud lonkt

De cloud is hot, maar overstappen kan voor veel ondernemers nog best overweldigend voelen. Zijn mijn applicaties wel geschikt voor de cloud? Hoe zit het met de veiligheid van mijn data? Wat zijn de kosten? In deze blog vertelt Marco Hoedt, eigenaar van Mr-Orange,...