MKB IT

Heb je uitdagingen op het gebied van werken in de Cloud? Wil je meer grip op security, of deze verbeteren? Met onze dienst MKB-IT ben je verzekerd van een hoge kwaliteit IT op deze en op andere vlakken. We zijn persoonlijk, betrokken en geven je graag gevraagd én ongevraagd advies.

Vraag een gesprek aan          Bel direct 0168 700 500

Onze voordelen

Ben je toe aan een bedrijf met een persoonlijkere aanpak en een succesvolle visie op techniek & beheer? Bekijk de voordelen van werken met Mr-Orange:

Wij luisteren met aandacht naar uw wensen

Altijd een persoonlijke aanpak

Eigen hosting in redundante datacentra

Voorspelbare ICT-kosten, geen verrassingen

Focus op een veilige ICT-infrastructuur

Wij werken met zeer korte lijnen

Onafhankelijk, dus altijd de beste oplossing

Officieel ISO 27001 gecertificeerd

Onze missie

Wij zorgen ervoor dat bedrijven altijd en overal kunnen werken, op een prettige, mens-vriendelijke en veilige manier.

Wat wij doen

Wij helpen onze klanten met alle wensen en eisen die er zijn op het gebied van IT, dit doen wij voor het MKB, voor kleinzakelijke klanten en voor grotere organisaties. Ons uitgangspunt bij iedere relatie is dat wij maatwerk kunnen leveren. Geen vraag of wens is te gek, maar we geven je graag een overzicht van onze meest afgenomen diensten.

Meer weten?
Bel Marco op 01678 700 500

Vaste IT-regisseur

Jouw vaste IT-regisseur denkt met je mee en adviseert. Er is op gezette tijden contact zodat er regelmatig gespard kan worden.

IT-helpdesk

Wij zijn het aanspreekpunt voor jouw hele organisatie die altijd mogen bellen, voor iedere vraag.

IT-beheer voor uw omgeving

Wij voeren niet alleen remote beheer uit, maar komen ook met regelmaat bij je op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer voor MKB bedrijven en gebruiken ITIL processen om alle systemen gezond en up-to-date te houden.

2 tot 4 keer per jaar ICT-overleg

Wanneer je klant wordt bij Mr-Orange dan maken we samen een inschatting welke frequentie prettig en gewenst is. In dit overleg, op locatie of desgewenst remote, bespreken we de vooraf bepaalde agendapunten, maar er is ook volop ruimte voor een informeel overleg, meedenken, brainstormen etc.

Onze systeembeheerders regelmatig bij u op locatie

Natuurlijk kunnen we veel, zo niet alles op afstand doen. Maar we hebben gemerkt dat wanneer we bij onze klanten op locatie werken, we een goed beeld krijgen van wat er speelt, en wat er nodig is. Dit vertaalt zich uiteindelijk in beter passende oplossingen voor jouw bedrijf of organisatie.

(Mobile) Device management

Wij zorgen ervoor  dat een verloren of gestolen smartphone of tablet opgespoord of leeggemaakt wordt, zodat er geen bedrijfsdata in verkeerde handen kan vallen.

Ook is het mogelijk om te controleren of alle smartphones up-to-date zijn met security patches.

2e Lijns IT & Projecten

Worden de werkzaamheden en projecten wat complexer, wij gaan er graag mee aan de slag. Onze ervaring bij de uitvoer van projecten bij het MKB zal ook een toegevoegde waarde hebben voor jouw organisatie.

Hardware service

Het bijhouden van welke hardware er allemaal uitkomt, valt soms niet mee. Daarom adviseren wij graag over de keuze voor hardware, en kunnen zelfs het bestellen en leveren uit handen nemen zodat het maximaal één telefoontje of mailtje naar onze helpdesk kost om het te regelen.

Online werkplek / clouddesktop

Heb je behoefte aan standaardisatie en voorspelbaar beheer? Vraag dan naar onze online werkplek, altijd dezelfde software met dezelfde functionaliteiten. Deze online werkplek draait in de Cloud en wordt door ons beheert. 

Behoefte aan een extra applicatie? Geen probleem, wij zorgen ervoor.

Hosting in brede zin

Mr-Orange heeft uitgebreide mogelijkheden voor het hosten van server-systemen en applicaties. Dit kan in het datacentrum van Mr-Orange, maar ook vanuit andere platformen zoals Microsoft Azure. Zo kunnen we altijd de beste mogelijkheden adviseren.

Back-up en disaster recovery

Het maken van een back-up is niet zo ingewikkeld, maar het in stand houden van een back-up en regelmatig de werking ervan controleren, daar komt meer bij kijken. Dit is nu net een sterk punt van Mr-Orange.

Thuiswerk- en WiFi-ondersteuning

Een veilige en stabiele netwerk omgeving op kantoor is natuurlijk belangrijk. Maar met het hedendaagse thuiswerken is het netwerk thuis minstens zo belangrijk. Hier heeft Mr-Orange goede adviezen voor.

Deze klanten maken gebruik van onze MKB IT service

De meeste van onze klanten zijn al jaren bij ons. We groeien en bewegen mee en dit stellen onze klanten op prijs. Behalve het leveren van een goede kwaliteit en dienstverlening, wordt ook onze persoonlijke benadering gewaardeerd. Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen?

Mr-Orange is een fantastische partij die echt met je meedenkt en het beste voor je bedrijf wil. Ik kan hen op elk tijdstip bellen en ik weet dat ik altijd op hen kan vertrouwen.

Robert van Gelder - Prins Petfoods

“Bij Mr-Orange werken professionele techneuten met communicatieskills. Een zeldzame combinatie’.”

Bjorn Klein Brinke – Manager facilitaire zaken

“Weet je wat het fijnste is van Mr-Orange? Gemak.”

Simone Schipper - TTE Consultants

Tips voor MKB-bedrijven

server, hosting, cloud
De Cloud lonkt

De Cloud lonkt

De cloud is hot, maar overstappen kan voor veel ondernemers nog best overweldigend voelen. Zijn mijn applicaties wel geschikt voor de cloud? Hoe zit het met de veiligheid van mijn data? Wat zijn de kosten? In deze blog vertelt Marco Hoedt, eigenaar van Mr-Orange,...