Harry van Daal – Klankbordconsult B.V.

‘JE HOEFT MAAR TE BELLEN EN HET WORDT METÉÉN OPGEPAKT’

Door het vertrek van onze IT-partner, stonden we open voor een samenwerking met een nieuwe leverancier.

Gelukkig kwamen wij juist in die periode in contact met Mr-Orange. En wat mij als eerste opviel is dat het heel erg hartelijke en fijne mensen zijn. Daarbij gaven ze me direct het gevoel dat ik alle zorgen en uitdagingen op ICT-gebied bij ze kon neerleggen. En dat heb ik gedaan, ze zijn nu het aanspreekpunt voor onze totale automatisering.

Omdat wij helemaal niet bezig zijn met IT,  is het voor ons belangrijk dat dit op een goede manier wordt geregeld. Voor mij persoonlijk is mijn smartphone mijn werkplek; mijn kantoor, dus die moet het altijd doen. Als er dan een keer iets is, dan hoef je maar te bellen en het wordt meteen opgepakt. En nog belangrijker; het wordt ook zeer snel opgelost!

‘PRAGMATISCH’

Wat ik erg kan waarderen is dat Mr-Orange erg pragmatisch is en maatwerk levert. Wanneer iets niet nodig is, zullen ze dat zeggen, zodat we geen onnodige kosten maken of tijd verliezen.

Na een tijdje te hebben samengewerkt, merk ik dat Mr-Orange graag ontzorgt. Het maakt daarbij niet uit wie je spreekt, ze lijken het allemaal wel in hun genen te hebben. En dat spreekt mij enorm aan.

Harry van Daal Klankbordconsult  helpt met de aan- en verkoop van bedrijven.
Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 200 fusies en overnames, zijn ze een absolute specialist in dit gebied. 

Bij fusies en overnames zijn in veel gevallen financieringen nodig. Harry van Daal en zijn team kennen de vele routes naar alternatieve financieringsvormen en kunnen dus zorgen voor het benodigde resultaat. 

Het team bestaat uit verschillende specialisten die naast de eerder genoemde diensten tevens kunnen bijstaan op het gebied van  recovery management, wealth management en private equity investments.

Dhr. Van Daal is zelf ook ’ontzorger’, hij helpt olympisch sporter Yuri van Gelder zodat hij zich maximaal kan richten op de ringen.