Patrick Knappers – Directeur

We wilden ons als bedrijf meer richten op onze kerntaken en overstappen op het Nieuwe Werken, en het daarbij aansluitende outsourcen van de ICT, past in dat beleid. We wilden onze volle aandacht kunnen richten op de toename van kwaliteit van onze dienstverlening en ook de wens flexibeler te kunnen werken was groot. Tot slot speelden de financiën een rol, ook uit dat oogpunt leek het de juiste stap.

Flexibiliteit en kwaliteit

We hebben de doelstellingen die we hadden gesteld aan het uitbesteden van de ICT, zeker behaald. We hebben meer focus op de kwaliteit van onze eigenlijke werkzaamheden, zijn in ons werken en onze werkzaamheden een stuk flexibeler geworden en de kwaliteit van ondersteuning op de ICT, is toegenomen. Of het een besparing heeft opgeleverd, is moeilijk te zeggen, omdat de zaken nu anders zijn ingericht. Maar het levert het geld hoe dan ook op.

Mr-Orange denkt écht met ons mee. Nog voor ze de opdracht daadwerkelijk kregen, hebben ze zelf geïnvesteerd in een stuk van het vooronderzoek, namen een deel van het risico op zich. Dat heeft veel goodwill gekweekt waardoor ze uiteindelijk de opdracht ook hebben gekregen.

Ze zijn sterk in het voortrekkend meedenken, in hoe ze onze uitdagingen kunnen realiseren. Dat ze zelf daarbij bereid zijn risico’s te nemen, zegt veel over hun instelling en bereidwilligheid.

Enthousiast

Mr-Orange is een jong en dynamisch bedrijf. Dat merk je in hun snelheid van handelen, en in hun enthousiasme. Soms willen ze misschien té veel oppakken. Ze hebben zoveel ideeën! Ze willen álles graag voor iedereen doen.

We zijn zeker meer dan tevreden over de samenwerking met en de inzet van Mr-Orange.

KONDAR is sinds 1998 de partner voor de lokale overheid. Van belastingheffing tot gegevensbeheer, van basisregistraties tot ruimtelijke ontwikkeling, van bag/woz-optimalisatie tot outsourcing: KONDAR is gespecialiseerd in vele vakgebieden van de lokale overheid.  www.kondar.nl