‘We kunnen Mr-Orange aanbevelen voor organisaties die geen extreem formele partij wensen. Daarbij is hun IT-kennis prima op orde en zijn ze erg flexibel. ‘

Over Mr-Orange

Onze contactpersoon bij Luba:

“Als verantwoordelijke voor de IT kwam ik in contact met Mr-Orange via een zakelijke relatie. Hij beval ons Mr-Orange aan, en toen hebben wij Mr-Orange gevraagd mee te denken in de IT uitdagingen waar wij voor staan. Zo zijn onze budgetten aangescherpt en heeft Mr-Orange meegedacht in een plan dat zorgt voor een kostenreductie. Dit zorgde voor vertrouwen en wij hebben Mr-Orange de opdracht gegund.

Het traject is verdeeld in drie fases. Ze zijn begonnen met een inventarisatie en momenteel zijn zij onder andere bezig met het beschrijven van alle procedures. De huidige fase duurt misschien wat langer dan bedacht, maar de scope van de opdracht wijzigt dan ook iets gedurende het project.

In eerste instantie hebben we Mr-Orange gevraagd op het vlak van systeembeheer, maar inmiddels merken we dat er ook behoefte is aan hulp en ondersteuning op het gebied van netwerkbeheer.

Prettig contact, kennis op orde

De contacten met Mr-Orange verlopen prettig. Het contact is niet zwaar formeel en dat vind ik goed. Als het nodig is ben ik formeel en anders mag het van mij wel wat losser.

Wij komen uit de situatie dat wij alles intern hadden belegd, en nu besteden wij delen van onze IT uit. We merken wel dat deze samenwerking groeit. Zo moeten we soms rekening houden met de planning van Mr-Orange, terwijl je voor een collega zelf de prioriteiten kunt bepalen. Overigens zijn ze wel heel flexibel; als iets écht snel moet gebeuren, dan zorgen ze er altijd wel voor dat er tijd wordt vrijgemaakt.
Ook moeten de collega’s soms even wennen aan de nieuwe routes. Maar dit is een kwestie van tijd en duidelijk communiceren.

Ik kan Mr-Orange aanbevelen voor organisaties die geen extreem formele partij wensen. Daarbij is hun IT-kennis prima op orde en zijn ze erg flexibel.”

Luba is een uitzendorganisatie voor het MKB. Vanuit de 40 vestigingen werken zij meestal op minder dan 10 minuten afstand van de opdrachtgevers. Verder zorgen ze ervoor dat ze weten wat er speelt bij de lokale ondernemingen en helpen en ondersteunen ze ondernemers. De kennis van verschillende sectoren, de arbeidsmarkt en flexibele arbeidskrachten speelt hier een cruciale rol in.