Onze vorige ICT-beheerder stopte ermee, dus we waren genoodzaakt om een andere ICT-partij te vinden. Die persoon kwam met Mr-Orange als suggestie en hierop hebben we contact gezocht.

Het eerste gesprek dat we met ze hadden, voelde goed. We hebben gekozen voor Mr-Orange. Als relatief kleine stichting zijn we afhankelijk van automatisering, dus dat moet wel goed draaien. We kregen de indruk dat Mr-Orange dit goed zou doen.

Mr-Orange heeft de bereikbaarheid veel beter geregeld

Het in beheer nemen van onze kantoorautomatisering is, door de samenwerking met Mr-Orange en onze oude beheerder, voor ons geruisloos verlopen. Wat ik nu vooral in positieve zin merk is dat de bereikbaarheid groter is. Onze vorige partij was een éénpitter en dan merk je dat Mr-Orange met haar helpdesk de bereikbaarheid veel beter heeft georganiseerd. Dit terwijl onze maandelijkse kosten juist zijn afgenomen. Niet de belangrijkste overweging, maar wél prettig. Ook op het gebied van veiligheid hebben we een behoorlijke stap voorwaarts gemaakt.

Mr-Orange is een betrouwbare partij

We ervaren verder geen gedoe en we hebben geen klachten. Mr-Orange is een betrouwbare partij. We hebben zo onze ICT ‘afgedekt’ en daar zijn we zijn zeer tevreden over! Ik zal ze in de nabije toekomst ook vragen of ze ons ook verder kunnen helpen met de keuze voor bepaalde software.

Over Stichting FIAR CE

Stichting FIAR CE is de kennisorganisatie voor producenten en importeurs van visuele en audioapparatuur. De stichting behartigt de belangen van deze partijen in een complexe en veranderlijke wereld. Het verstrekken van gerichte informatie aan producenten en retailorganisaties speelt een belangrijke rol. Bijvoorbeeld informatie over consumenten- en milieurecht in een circulaire economie. Hiernaast treed de stichting op als belangenbehartiger bij het op de markt brengen en in de afvalfase van (CE-)apparatuur.

Ga voor meer informatie naar https://www.fiar.nl/