Ons team

Deze mensen helpen u graag.

Beweeg met uw muis over de gezichten voor een echte foto.

Marco Hoedt

Marco is oprichter en eigenaar van Mr-Orange. Hij is pragmatisch, no-nonense, humoristisch, spreekt duidelijke mensentaal, is integer en heeft meestal aan een half woord genoeg.

Maikel Visser

Maikel kent alle klanten en gebruikers bij naam. Hij is servicegericht en spreekt duidelijke mensentaal. In zijn rol als projectleider is hij een gewaardeerde schakel tussen de klant en techniek.

Johan Dijkshoorn

Johan is van nature sociaal. Hij is erop gebrand technische uitdagingen op te lossen en communiceert daarnaast op een vriendelijke en duidelijke manier.

Martin Kramps

Martin is een technische uitblinker die zelfs de meest complexe situaties doorziet. Zeer gefocussed zoekt hij alles tot op de bodem uit en zorgt daarmee voor gedegen, robuuste en klantvriendelijke oplossingen.

Thomas Luijkx

Thomas houdt van IT. Door zijn jarenlange buitendienst ervaring kan hij situaties snel doorgronden en pragmatische oplossingen bieden.

Nils Meijer

Nils is echte een creatieveling en kan van ‘niets’  ‘iets’ maken. Daarnaast is hij in staat om mensen te coachen en te begeleiden naar hun doel en kan daarbij – als het nodig – is doortastend zijn.

Marjon de Visser

Marjon houdt van overzicht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij goed is in planning en structuur.  Ook is zij enthousiast, attent en een echt mensen-mens.

Full-service ICT-partner voor altijd en overal & veilig werken

ICT moet het altijd doen en geen frustratie opleveren. Bovendien moet het zo zijn ingericht dat het nauwelijks beheer nodig heeft. Hierdoor moet de omgeving veilig zijn. Veilig is stabiel. U en uw medewerkers moeten ongestoord hun werk kunnen doen.

Hier zorgen wij voor. Bovendien zijn wij onafhankelijk en adviseren wij vanuit uw perspectief, en leveren maatwerk oplossingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solliciteer!

Ben jij een ICT talent met een warm hart?
Neem dan contact met ons op!

Stuur je CV op!