Missie en visie

Mr-Orange is een full-service ICT-partner. Wij helpen onze klanten met altijd en overal veilig werken.
Mr-Orange is ervan overtuigd dat de ICT in de werkomgeving van onze klanten zo weinig mogelijk hinder en frustratie moet opleveren. Sterker nog: De ICT van onze klanten moet het ‘gewoon’ altijd doen.

Mr-Orange streeft ernaar om ICT-omgevingen te realiseren, die minimaal beheer nodig hebben. Minimaal beheer bij onze klanten en minimaal door onze klanten uitbesteed beheer.

Veilig = Stabiel

Mr-Orange vindt dat de ICT-omgeving zeer stabiel moet zijn en allerlei bedreigingen van buitenaf en binnenuit moet kunnen weerstaan. Daarom is een veilige ICT-omgeving voor ons een belangrijk speerpunt.

Onze klanten moet ongestoord hun werk kunnen doen

Mr-Orange vindt het belangrijk dat onze klanten met plezier werken. Onze klanten moeten ongestoord hun werk kunnen doen met de door hen gewenste software en systemen, ongeacht waar ze zich bevinden.

Mr-Orange is onafhankelijk, dus onze klant kan kiezen

Mr-Orange is een onafhankelijke ICT-leverancier. Mr-Orange is niet gebonden aan Microsoft, Linux, Citrix, MacOS of andere leveranciers van hardware en devices.

Mr-Orange gelooft in een eerlijk en duurzaam advies.

Mr-Orange gelooft dat in de praktijk er geen ‘one size fits all’ oplossing bestaat. Daarom biedt Mr-Orange altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een maatwerkoplossing.

Toepassingsgebied

Het ontwikkelen en beheren van een IT-platform voor het aanbieden van hosted en supported applicaties via een online werkplek, het (remote) beheren van klantomgevingen, het uitvoeren van IT infrastructuur projecten, het leveren van serverhosting diensten, en back-up diensten. Conform de verklaring van toepasselijkheid versie 1.0

Meer weten over ons bedrijf?

Neem dan contact met ons op!