Bettina-Wargerink, Medewerker Stichting Welzijn Lochem

‘met Mr-Orange hebben we nauwelijks het gevoel van ‘afstand’

 

Een tijd terug maakten wij gebruik van de diensten van een kleine IT-dienstverlener. Als organisatie hebben wij echter behoeften en wensen die door deze partij niet geheel konden worden ingevuld. Deze persoon heeft ons uiteindelijk aanbevolen om samen te werken met Mr-Orange.

Open en vriendelijk

Hierop hebben wij een afspraak gemaakt met Marco Hoedt. Dit was voor ons direct een positieve ervaring. Het is sowieso een open en vriendelijke man en hij bleek snel in staat om te begrijpen wat wij nodig hadden. In het gesprek zelf deed hij meteen een goed en passend voorstel waardoor wij vertrouwen kregen.
Door het gesprek hadden we nauwelijks het gevoel van ‘afstand’ terwijl wij in Lochem zitten en Mr-Orange in Waalwijk. Uiteraard hebben wij van te voren wel even gekeken naar de andere klanten en die blijken ook verspreid te zijn over Nederland of zelfs in het buitenland gevestigd te zijn.

Wat prettig is aan Mr-Orange is dat zij op een heldere manier communiceren. Dit doen ze echt heel erg goed. Ze zijn realistisch over de planning. Dit wil niet altijd zeggen dat ze direct kunnen helpen, maar wel dat ze dat dan goed kunnen uitleggen. Ook geven zij duidelijk aan wanneer ze met jouw vraag aan de slag gaan. En dat doen ze dan ook.

Kunnen dingen goed uitleggen

De helpdesk is daar ook een goed voorbeeld van. Ze zijn prettig in contact, en kunnen dingen goed uitleggen.
Voor ons gevoel zijn het ook fijne en warme mensen. Alle collega’s bij Mr-Orange zijn goed in communiceren. En dat valt op bij IT-ers.
Ofschoon wij voor bepaalde zaken graag zelf de regie in handen houden, kunnen we ons goed voorstellen dat bedrijven hun volledige IT uitbesteden aan Mr-Orange. Zij kunnen volledig ontzorgen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over Mr-Orange.

Stichting Welzijn Lochem (SWL) is een organisatie die initiatieven ondersteunt voor burgers; jong, oud, kwetsbaar of juist zelfstandig. SWL treedt op als welzijnsexpert en werkt vanuit een visie naar praktische uitvoering. SWL heeft geen winstoogmerk maar dient het algemene belang.
Bij SWL werken ongeveer 30 mensen verspreid over verschillende locaties. De volgende kernwaarden gelden voor de stichting; preventief, onafhankelijk, verbindend, ondersteunend en lokaal.