Wij vroegen Eric Theunisse van Bilfinger naar zijn ervaringen in de samenwerking met Mr-Orange. Hij is Head of I.T. Bilfinger Cluster BeNe en vanuit zijn functie verantwoordelijk voor de samenwerking.

Ze weten wie we zijn. Dit scheelt heel veel uitleg en hierdoor gaan dingen vaak in één keer goed.

Bilfinger Industrial services

Bilfinger Industrial Services ondersteunt de industrie met verschillende diensten als isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming, lawaaibeheersing en rope access. Bij de acht vestigingen in België en Nederland werken 1.300 werknemers en via VCU-gecertificeerde bedrijven werken nog eens 1.200 medewerkers.

Al eens samengewerkt

“Ik ken Marco omdat we in het verleden hebben samengewerkt. Toen al was hij veelzijdig en ik maakte graag gebruik van zijn diensten. Nadat het project klaar was gingen onze wegen weer uit elkaar. Totdat ik in 2008 inmiddels bij Bilfinger aan de slag was gegaan en ondersteuning kon gebruiken bij Citrix. Ik dacht aan Marco en kwam al Googelend uit bij Mr-Orange. Er was een korte mailwisseling, waarvan ik de mails zelfs nog heb!

We zijn opnieuw gaan samenwerken. Wat ik toen prettig vond is dat hij vriendelijke tarieven hanteerde en erg flexibel was. En ik moet zeggen, dat is nu nog steeds zo.”

Steun en toeverlaat

“Wij hebben een behoorlijk grote Citrix-installatie, en al sinds jaar en dag is Martin van Mr-Orange onze aangewezen steun en toeverlaat op dit gebied. Martin werkt wekelijks bij ons op locatie, of op afstand om alles goed te laten draaien. Met Marco, Maikel, Marjon en de anderen van Mr-Orange hebben wij ook regelmatig contact als er ergens op een ander gebied bijgesprongen moet worden.”

Klein en stabiel

“Mr-Orange is een kleine, maar stabiele organisatie. Het voordeel hiervan is dat er geen overtollige overhead is en dat de lijntjes kort zijn. Kijk, zij kennen ons al heel lang. Ze weten wie we zijn. Dit scheelt heel veel uitleg en hierdoor gaan dingen vaak in één keer goed.

Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking en ik heb al verschillende partijen doorverwezen naar Mr-Orange.”