‘Mr-Orange besteedt aandacht aan zijn klanten’

Ron den Brinker startte in 2024 met BW Lease. BW Lease (BedrijfsWagen Lease) helpt organisaties bij het kiezen van het juiste leasecontract en de best passende bedrijfswagens. Daar is een goed werkende IT-omgeving voor nodig en daarbij vertrouwt Ron op Mr-Orange. In deze case vertelt hij waarom de samenwerking hem zo goed bevalt.

Het juiste leasecontract en de perfecte bedrijfswagen

Decennialang ben ik werkzaam geweest in de automotive sector, en dan met name op het vlak van verkoop en leasing. De drang om iets voor mezelf te doen, was altijd wel aanwezig en op 1 mei 2024 heb ik na maanden van voorbereiding de sprong gewaagd. Met BW Lease wil ik organisaties ontzorgen bij het kiezen van het juiste leasecontract en zet ik mijn expertise in om voor iedereen de best passende bedrijfswagen te vinden.

Lokale aanbeveling

Ik weet van alles van auto’s en leasecontracten, maar van IT een stuk minder. Toen ik begon, had ik dan ook helemaal niets op dat vlak. Mijn voorkeur ging uit naar een partner in de regio, dat werkt toch altijd net even wat lekkerder. Een collega-ondernemer adviseerde mij om eens contact op te nemen met Mr-Orange. Ik heb via hun website contact gezocht en vanaf het allereerste moment verliep het contact prettig. Ja, het was echt fijn om zo’n lokale aanbeveling te hebben.

Alles geleverd en geregeld

De IT-omgeving van BW Lease moest vanaf nul worden opgebouwd. Mr-Orange heeft alles geleverd en geregeld: van laptops en schermen tot e-mailadressen et cetera. Ze kwamen op locatie om alles aan te sluiten en te installeren. En eerlijk gezegd, het werkt allemaal perfect. Ik heb geen enkele klacht en ben dik tevreden.

Snel, correct en vriendelijk

De samenwerking met de mensen van Mr-Orange is ook fijn. Ze zitten er echt bovenop; elke vraag beantwoorden ze snel én duidelijk. Zeker die heldere communicatie is prettig voor mij. Toen een van hun medewerkers op locatie kwam om alles te installeren, voelde ik gewoon dat hij goed op zijn plek zat bij zo’n menselijk bedrijf. Op hun site lees je al dat ze die menselijke maat belangrijk vinden, en dat zijn zeker geen loze woorden. Dus ja, Mr-Orange is niet alleen snel en correct, maar vooral ook vriendelijk.

Verademing

Ben je ook op zoek naar een betrouwbare IT-partner, ga dan het gesprek eens aan met Mr-Orange. Vraag ze eens te laten zien wat ze voor jou kunnen betekenen. Het is een vooruitstrevend bedrijf met een menselijke aanpak, anno 2024 echt een verademing. Het is vandaag de dag niet zo vanzelfsprekend dat een bedrijf nog telefonisch bereikbaar is, maar voor mij persoonlijk wel belangrijk. Zeker als het gaat om je IT-omgeving, is het waardevol dat je met iemand in gesprek kunt gaan die jouw vragen serieus neemt. Mr-Orange besteedt aandacht aan z’n klanten. Dat blijkt ook wel uit dit interview. Veel bedrijven sturen een reviewlinkje en that’s it. Mr-Orange neemt echt de tijd om naar mijn ervaringen te luisteren en stelt feedback op prijs.