Dianne Habraken begeleidt organisaties die geloven in échte verandering van binnenuit en die willen investeren in de persoonlijke ontwikkeling.

‘Het feit dat ik in mijn netwerk rondbazuin dat ze goed werk leveren is wel een bewijs dat ik tevreden ben.’

Profesioneel en Persoonlijk

In mijn zoektocht naar een lokaal ICT-bedrijf kwam ik bij Mr-Orange terecht. De website straalt professionaliteit en persoonlijkheid uit, dit werd bevestigd in de kennismaking met Maikel. Dit heeft geleid tot mijn besluit graag klant te willen worden bij Mr-Orange.

Meedenken en adviseren

Mr-Orange ontzorgt mij bij alle ICT-gerelateerde zaken: aanschaf van nieuwe laptops, migratie, back-up, beveiliging. Ze zijn mijn technische vraagbaak aan wie ik de ICT-vraagstukken met een gerust hart toevertrouw. Kwaliteit van het werk is prima. Het feit dat ik in mijn netwerk rondbazuin dat ze goed werk leveren is wel een bewijs dat ik tevreden ben.

Over Dianne Habraken – Richting en Resultaat

Dianne Habraken begeleidt organisaties die geloven in échte verandering van binnenuit en die willen investeren in de persoonlijke ontwikkeling. Het vergroten van leiderschap resulteert in gedragen veranderingen en verbeteringen over de hele linie. Stevige leiders met lef durven die verandering in te zetten en aan te gaan!
Diannehabraken.nl/