Willem van de Velde, CEO

Bij Mr-Orange doen ze wat ze beloven

Snel kunnen schakelen is één van de succesfactoren van ons bedrijf. Een probleemloos werkend cloudnetwerk is voor ons daarom van groot belang. Naast de techniek zijn ook service en vertrouwen daarbij cruciaal: je geeft je ‘goudvoorraad’ aan een ander en dan wil je er zeker van zijn dat die in goede handen is.

Wij hebben deze betrouwbare partner gevonden in Mr-Orange. Zij zijn concurrerend qua prijs én opvallend oplossingsgericht. De overstap verliep zonder veel opstartproblemen, onze vragen worden snel beantwoord en hun service is zeer adequaat. Ze doen wat ze beloven – en dat schept vertrouwen.

We beschikken nu over de meest moderne software

De ontwikkelingen op ICT-gebied zijn haast niet meer bij te houden: hoe weet je of je als bedrijf nog wel up-to-date bent? Via Mr-Orange beschikken we nu voor een vast bedrag per maand altijd over de meest moderne software en de juiste licenties. Zonder dat we daar zelf nog omkijken naar hebben. Voor ons levert Mr-Orange het gemak dat wij zochten: goed werkende ICT met dito service.

Foodproducts is een internationaal opererende organisatie voor handel in vlees, vis, gevogelte en exoten. Gevestigd in Velp, in het hart van Food Valley, bieden zij wereldwijd een snelle service aan groothandels, handelsbedrijven, importeurs en exporteurs. www.foodproducts.nl