‘Met Mr-Orange is het snel schakelen als dat nodig is’

Chris Bennink is eigenaar van Future for Finance, een accountantskantoor met zeven medewerkers. Het kantoor bedient een gevarieerde klantenkring, van kleine bedrijven met eenvoudige belastingaangiften tot grote ondernemingen met complexe financiële vraagstukken. ICT speelt daarbij een cruciale rol. In deze case vertelt Chris waarom hij voor Mr-Orange heeft gekozen.

Op zoek naar een nieuwe ICT-partner

Mijn vorige ICT-partner was een eenpitter. Toen hij besloot te stoppen, moest ik op zoek naar een nieuwe oplossing. Ik was specifiek op zoek naar een relatief kleine, lokale speler. Ik wilde absoluut niet in zee met een grote onpersoonlijke organisatie, waar je een nummer bent. Tijdens mijn zoektocht op internet stuitte ik al snel op Mr-Orange. Om te testen hoe responsief ze waren, besloot ik hun online formulier in te vullen: ‘Ik overweeg om klant te worden, wil je me terugbellen.’ Binnen de kortste keren ontving ik een automatische Out-of-Office-reply van Marjon de Visser, de algemeen directeur. Mijn eerste gedachte was: dit gaat ‘m niet worden. Maar tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag toch een telefoontje. Marjon had mijn bericht wél gezien en nam de moeite om direct contact op te nemen.

Als er iets is, zijn ze er

Dat eerste gesprek met Marco Hoedt, de eigenaar van Mr-Orange, was meteen positief en veelbelovend. Sindsdien is Mr-Orange mijn ICT-partner. De overgang van mijn oude leverancier naar Mr-Orange verliep zodanig goed dat dat vrijwel alle klanten van mijn oude ICT-leverancier nu ook hun diensten bij Mr-Orange afnemen. Het werkt gewoon prettig. De communicatielijnen zijn kort, en ze reageren snel. Ik kan me geen haperende ICT-omgeving permitteren, ik moet altijd en overal bij mijn gegevens kunnen. Dat heb ik ook tijdens mijn eerste gesprek met Marco aangegeven: ik wil geen gedoe met het aanmaken van ingewikkelde tickets, ik wil gewoon kunnen mailen of appen en als er iets is, moeten jullie er zijn. Dat is precies wat ik heb gekregen.

Snel, ervaren en eerlijk

Mr-Orange regelt alles voor mij, van a tot z. Op dit moment werk ik nog met een eigen server, maar binnenkort stap ik over naar hun cloudserver. Als ik een nieuw personeelslid aanneem, en er moet een nieuwe computer worden geïnstalleerd, dan doen zij dat. Al het ICT-werk waar ik geen verstand van heb of waar ik geen tijd voor heb, leg ik met een gerust hart bij Mr-Orange neer. Fijn, flexibel, snel en ervaren, dat zijn de woorden die Mr-Orange goed omschrijven. Persoonlijk vind ik zowel de persoonlijke klik als de prijs belangrijk. Als die twee kloppen, is het goed. Mr-Orange is geen prijsknaller, maar hanteert een eerlijke prijsstelling. Wat ik echt het allergrootste voordeel vind van een kleinschaliger ICT-leverancier, is het snelle schakelen op het moment dat het nodig is.