We wilden heel graag overal kunnen werken en waren op zoek naar een goede oplossing. Het bedrijf waar we onze vraag hadden uitgezet, kwam terug met de mededeling dat wat we zochten, nog niet voorhanden was. Ze konden totaal niet in onze situatie meedenken en konden niet voldoen aan onze wensen en eisen.

Meer service, meer kwaliteit, voor een lagere prijs!

Vervolgens kwamen we in contact met Mr-Orange. Ze gaven direct aan dat zij wél mogelijkheden zagen. Door het stellen van simpele vragen, goed meedenken en het zich kunnen verplaatsen in onze situatie kwamen ze al snel met een oplossing voor ons.
Ze denken nét even wat verder, buiten de lijntjes en leveren maatwerk. In plaats van standaard pakketten die niet goed aansluiten op jouw behoeften. En het opvallende is dat je dat niet eens terug ziet in de prijs. Meer service, meer kwaliteit, voor een lagere prijs!

Snel schakelen, snelle oplossingen

Mr-Orange heeft voor ons, na een specifieke vraag, een oplossing bedacht zodat wij makkelijker kunnen werken. En dat ging allemaal zeer vlot.

Denken vanuit behoefte van de klant

Ze hebben echt gekeken wat voor ons als klant goed zal werken, wat wij nodig hebben. Ze zijn gebrand op het vinden van oplossingen. Een ‘standaard’ accountmanager denkt meestal vanuit zijn aanbod. Mr-Orange denkt vanuit de behoefte van de klant, hoe ze die kunnen oplossen. Zo treden wij ook onze klanten tegemoet en daardoor passen we ook heel goed bij elkaar en loopt de samenwerking zeer prettig. En daarbij zijn ze ook nog eens heel aardig! Ik ben gewoon op alle fronten meer dan tevreden.

Internet Marketing Bureau Holland MarketingHuis helpt MKB bedrijven die een volgende stap willen maken op internet. Zij nemen geen genoegen met het regelen van een hoge positie in Google, of knetter goede content voor social media. Het doel en streven is om een bedrijf te helpen slecht werkende oude marketing technieken te verruilen door nieuwe marketing zodat het bedrijf in staat is zichzelf via internet te verkopen.
En dat is niet alles. Hoe zorg je ervoor dat de marketing blijft werken? Door een systeem te bouwen dat continu feeling houdt met de wensen en eisen van de doelgroep. Zo blijft je marketing altijd nieuwe marketing.
http://www.hollandmarketinghuis.nl