CFO IJslander BV

‘Mr-Orange is méér dan een leverancier’

IJslander ontwikkelt RVS sport- en speeltoestellen voor plaatsing in de openbare ruimte. Deze toestellen worden gekocht of aangeschaft op basis van een gebruikersvergoeding. Dat laatste biedt klanten veel flexibiliteit, want zij kunnen toestellen eerder wisselen waardoor de sport- of speelplaats aantrekkelijk blijft. Wij willen net zo flexibel werken en onze accountmanagers reizen door heel Nederland. Door in de cloud te werken hebben zij vanaf iedere locatie toegang tot ons netwerk.

‘voor elk probleem hebben ze een oplossing’

De gewenste flexibiliteit vinden wij ook bij Mr-Orange. Zo verliep de migratie naar Mr-Orange geruisloos: binnen één weekend was de overgang geregeld. De medewerkers zijn goed bereikbaar en benaderen alles open: voor elk probleem hebben ze een oplossing. Zelfs over zaken die buiten hun eigenlijke dienstverlening vallen, geven ze goed advies en brengen ons – waar nodig – in contact met experts.

Zoals veel bedrijven, zijn wij voor de continuïteit van onze onderneming afhankelijk van ICT. Mr-Orange denkt mee over onze risico’s: hoe dekken we die het beste af en welke prioriteiten stellen we daarbij? Er zijn back-ups en de software is altijd beschikbaar. Dat geeft ons een veilig gevoel.

IJslander produceert en levert hoogwaardige RVS producten voor de publieke ruimte. IJslander levert zo een bijdrage aan de openbare ruimte én aan een prettige, vertrouwde en duurzame leefomgeving. Het bezorgen van emoties als blijdschap, het bieden van een schuilplaats of rustmoment zijn hier, net als sociaal contact en plezier, belangrijke voorbeelden van. www.ijslander.com