Onze contactpersoon bij Spedition Bäumle

‘met Mr-Orange werken betekent; snel en goed schakelen met veel plezier’

Ik ken Marco van Mr-Orange al een lange tijd, we zijn jaren geleden collega’s geweest en ook met een aantal andere Mr-Orangers heb ik samengewerkt. Marco zijn manier van werken sprak me dermate aan, dat ik contact heb gezocht met Mr-Orange voor een technische uitdaging bij mijn huidige werkgever.
Het contact met Marco en zijn collega’s, bleek inderdaad erg prettig te zijn. Ze staan tussen de mensen en kunnen complexe zaken op eenvoudige wijze uitleggen.

Daarbij zijn het echte aanpakkers. Door de combinatie van kennis, pragmatisch te werk gaan en aanpakken ‘levelt’ Mr-Orange uitstekend met mijn werkgever. Daarom hebben wij ze ons project gegund.

Die samenwerking verliep uitstekend; er wordt altijd gelachen én er wordt altijd hard gewerkt. Bij eventuele problemen of uitdagingen komen ze direct tot de kern, zonder eromheen te draaien. En dat spreekt mij erg aan. Wanneer er iets gebeurt, lossen ze het altijd op. Ze gaan niet weg voordat het opgelost is, ook al is de oorzaak van een probleem niet aan hen te wijten en ook als dat betekent dat ze een paar nachten moeten doorhalen. Ze gaan dus echt heel ver.

Kortom; met Mr-Orange werken betekent; snel en goed schakelen met veel plezier.
Vanwege mijn ervaringen met Mr-Orange kan ik ze van harte aanbevelen en benader ik ze bij de eerstvolgende ICT-uitdaging wederom als eerste.

Spedition Bäumle is een Duits bedrijf dat in 1900 is opgericht. Inmiddels heeft het bedrijf 5 vestigingen waarvan drie in Duitsland en twee in Zwitserland. Het bedrijf is gespecialiseerd in transport en logistiek en zet daarvoor eigen materieel in, alsmede een grote, vaste club van medewerkers. De medewerkers zijn allemaal vakbekwaam en hebben betrouwbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel.