Jacco Wanders, Senior Consultant GIS & ondergrond

‘De medewerkers van Mr-Orange zijn goed bereikbaar, kundig en bieden altijd snel de juiste oplossing.’

Al vele jaren ben ik bekend met Mr-Orange en ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben met hun werkwijze en service. Vanaf het moment dat Mr-Orange onze processen host, hebben wij veel meer grip op onze data. Dat werkt prettiger dan voorheen, toen alle data op een extern platform in de cloud stond.

Uitbreiding dienstverlening

Doordat Mr-Orange nu onze webhosting verzorgt, kunnen wij sneller schakelen en zijn wij in staat onze dienstverlening verder uit te breiden. We zijn niet meer afhankelijk van het externe platform en hebben nu de mogelijkheid API’s (Application programming interface) efficiënter in te zetten en voldoen aan de certificering met betrekking tot veiligheid en databeheer.

Laagdrempelige service

De medewerkers van Mr-Orange zijn stuk voor stuk professioneel en weten waar ze het over hebben. Met hun kennis zit het dus wel goed. Daarnaast is het prettig dat zij goed bereikbaar zijn en het contact laagdrempelig is. Zelfs appen is mogelijk.

Oplossingen bieden

De medewerkers van Mr-Orange handelen proactief en doordat ze out of the box denken, komen ze met hybride oplossingen. De snelheid en accuraatheid waarmee ze oplossingen aandragen, nemen niet weg dat ze kritisch blijven. Niet alleen kritisch op zichzelf, maar ook op ideeën die worden aangedragen door de klant. Zo zullen ze niet klakkeloos alles uitvoeren wat de klant wenst, maar zijn ze zeker in staat tegengas te geven wanneer dit nodig is om het beste resultaat te behalen. Ik kan dit alleen maar waarderen.

Alles bij elkaar genomen raad ik een samenwerking met Mr-Orange een ander zeker aan en geef ik ze een dikke 9.

Stantec levert met haar 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen de leefomgeving. In Nederland biedt Stantec al 35 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Stantec is in Nederland gevestigd in Delft en in Arnhem.