Bianca van Loon – Eigenaar

Via via kwam ik in contact met Marco van Mr-Orange. Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een ICT partner en kreeg Mr-Orange aanbevolen van een vriend van ons.

Praktische hulp

In eerste instantie kampten we met wat praktische problemen, zoals een slecht functionerende WiFi-verbinding. Ik heb aan Mr-Orange gevraagd om dit op te lossen, en dat hebben ze gedaan. De WiFi werkt weer uitstekend. Helaas ging er in de periode ook een laptop stuk, Mr-Orange heeft hierin geadviseerd zodat we direct de juiste laptop konden bestellen. Dit heeft een hoop tijd én gedoe gescheeld.

Grotere uitdagingen

Na deze goede ervaringen, besloten we ook om over te stappen naar het digitale bureaublad van Mr-Orange. Op deze manier konden we het hele ICT-beheer uitbesteden. Wij gebruiken namelijk een specifiek pakket voor onze branche, en soms moest ik uren aan de lijn hangen met die helpdesk om bepaalde zaken werkend te krijgen. Dát wilde ik dus niet meer; ik wil me kunnen richten op ons werk, in plaats van op ICT.

Mr-Orange heeft de uitdaging om dat pakket goed te laten functioneren binnen het digitale bureaublad aangenomen. En dit werkt inmiddels uitstekend. Hier hebben ze echt een stuk maatwerk geleverd en zich zeer flexibel opgesteld. Achter de schermen hebben ze veel moeten doen om het te laten werken, maar daar hebben wij helemaal niets van gemerkt. Het werkt ‘gewoon’.

Als er wat is? Bellen.

En als er dan iets is, dan bellen we met de helpdesk. Ik krijg meestal Maikel aan de lijn die je vaak direct al kan helpen. Hij is ook erg goed om iets uit te leggen, in gewone mensentaal, want ik ben nu eenmaal geen computerexpert.

En mocht hij iets moeten uitzoeken of moeten regelen, dan komt hij er vrijwel altijd direct op terug. Overigens is het contact met alle collega’s van Mr-Orange laagdrempelig en plezierig.

Over de prijs-/ kwaliteitverhouding ben ik ook zeer te spreken. Bovendien levert het feit dat we geen tijd meer kwijt zijn aan ICT, ons heel veel op.

Ik ben dan ook zeer tevreden over de dienstverlening van Mr-Orange, ik zou geen verbeterpunten kunnen aandragen.

Bianca van Loon – Van Loon Bewindvoering & Inkomensbeheer

Van Loon Bewindvoering & Inkomensbeheer is een organisatie gericht op beschermingsbewind. De organisatie beheert de financiën van mensen die dat om uiteenlopende redenen niet zelf kunnen. De correcte omgang met een kwetsbare doelgroep en het zo spoedig mogelijk bereiken van een gezonde, stabiele financiële situatie staan bij ons hoog in het vaandel.