Teamleader System / Network Management

We werken inmiddels alweer vier jaar op projectmatige basis samen met Mr-Orange. Ons eigen IT-team is zeer jong en voor sommige projecten hebben we een zwaardere projectleider met een bredere kennis nodig. Het ontbreekt ons in feite aan zowel capaciteit als expertise voor grote complexe projecten. Voor die extra expertise komen we steeds weer bij Mr-Orange terecht.

Een recent project is het bieden van een  uitwijkmogelijkheid voor alle bedrijf kritische ICT processen in een extern datacentrum. Door de brede kennis en inzet van Marco van Mr-Orange, is het project weer succesvol verlopen.

Terugkomen

Wij werken met veel externe bedrijven en ik zie onderling veel verschillen. Het is niet voor niets dat we al vier jaar steeds terugkomen bij Mr-Orange. Ze leven zich écht heel goed in in de situatie en ze hebben een zeer brede IT-kennis, hetgeen uniek is want de meeste IT-ers hebben vaak een hele grote kennis van een klein stuk.

Marco wordt tijdens een project echt een onderdeel van ons team, en is zeer waardevol voor het overbrengen van kennis en voor de groei van onze eigen afdeling. Ons team ziet hem als hun grote broer! Dat is het voordeel van het samenwerken met een iets kleiner bedrijf.

Toegevoegde waarde

Sommige grote externe bedrijven staan zo ver van je af en heb je om de haverklap met een andere adviseur of ingenieur te maken. Daardoor haal je uit die trajecten veel minder  toegevoegde waarde. Ondanks het feit dat het een kleiner bedrijf is, heeft Mr-Orange een zeer professionele houding en de samenwerking loopt perfect. En een leuke bijkomstigheid is hun zeer voordelige tarief vergeleken met andere externe bureaus. En dat is, zeker in deze tijd, ook heel belangrijk.

Vos Logistics helps you realise your business goals with a broad range of transport and logistics services, including transport optimisation, warehousing and equipment management. www.voslogistics.com