11 juni start het EK voetbal dat vorig jaar plaats had moeten vinden. Het is dus officieel het EK van 2020 dat in dit jaar gespeeld wordt.

Toffe actie!

Voor alle medewerkers van al onze klanten hebben wij een leuke actie. Wij geven een mooi tafelvoetbalspel weg! Het werkt heel simpel, voorspel voor de EK officieel van start gaat welk land Europees kampioen wordt, geef dit aan ons door, en wij trekken een winnaar uit de juiste inzendingen.

Tafelvoetbalspel?

Ja, zoals hier afgebeeld. Natuurlijk bedoeld om te spelen met je collega’s, wanneer je deze weer kunt treffen op kantoor. Dus hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans is dat het tafelvoetbalspel straks in jullie kantine staat.

Doe mee!

Vul voor 11 juni 2021 hieronder je voorspelde winnaar en gegevens in. Na het EK trekken we een winnaar en zullen we dit bekend maken. N.B. de actie is bestemd voor medewerkers van organisaties die klant bij ons zijn.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wij steunen Villa Pardoes

Wij vonden het leuk om als we wat weggeven, ook wat te geven aan een goed doel. Dit keer mag Villa Pardoes een bijdrage van ons verwachten.