Server hosting

Zoek je een partner om jouw server te hosten en te beheren? Mr-Orange is jouw flexibele en veilige partner met aantrekkelijke tarieven, pro-actief beheer en een persoonlijke helpdesk.

 

Vraag een gesprek aan          Bel direct 0168 700 500

Onze voordelen

Je krijgt een volledig functionele server inclusief het beheer. Wij monitoren jouw server continu en onze in-house netwerk/ firewall specialisten reageren direct als dat nodig is. De servers staan in zeer goed beveiligde datacentra in Nederland en worden 100% door ons beheerd. Big tech vrij dus.

Wat mag je verwachten?

✅ Persoonlijk advies en contact
✅ Support via telefoon en e-mail
✅ Veilig en stabiel
✅ Managed hosting dus inclusief beheer
✅ Per maand opzegbaar
✅ Eerlijke prijzen
✅ Past in iedere exit-strategie
✅ Fysiek beveiligde datacentra
✅ Je data staat en blijft in Nederland
✅ Wij werken conform de ISO27001 norm

Is jouw server end-of-life of end-of-support? Wil je jouw server verhuizen of heb je een nieuwe server nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres.

  ISO 27001 gecertificeerd

  Persoonlijke helpdesk

  Gunstige tarieven

  Pro actieve monitoring & bijsturing

  Hybride en overige cloud-hosting oplossingen

  Wilt u op een ander platform hosten en de servers door ons laten beheren? Geen probleem. Wij hebben kennis van Azure, Amazon, Google en ‘light-hosting’ oplossingen.

  Het is tevens mogelijk om maatwerk oplossingen te creëren waarbij we bijv. Azure, ons hosting platform en een on-premise server op een veilige manier koppelen.

  Kennis die zorgt voor stabiliteit

  Een server moet het altijd doen een geen problemen geven. En als er vragen zijn, wil je iemand spreken die jouw server kent. Dit krijg je bij Mr-Orange; zeer ervaren professionals die houden van een persoonlijke benadering.

  Neem contact op

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Of onze prijzen opvragen? Stuur ons dan een bericht via bovenstaand  contactformulier of bel met 0168 700 500.

  ISO 27001

  Onze servers én ons managementsysteem (onze organisatie) is ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat je diensten via onze servers kunt aanbieden wanneer vanuit de keten een ISO certificaat wordt verlangd.

  Wat doen we nog meer?

  Naast het installeren en beheren van servers, kunnen we als dat gewenst is, tal van zaken voor je regelen.

  Meer weten?
  Bel Marco op 01678 700 500

  IT-helpdesk

  Wij zijn het aanspreekpunt voor jouw hele organisatie die altijd mogen bellen, voor iedere vraag.

  Backup omgeving

  Een pragmatische aanpak op het gebied van backups betekent trefzeker backuppen en terugzetten. Het hoeft niet te betekenen dat er een gigantische databerg ontstaat.

  Beveiliging en antivirus

  Wij helpen je met het beveiligen van je PC, tablet en smartphone.

  Implementatie beveilingsnorm

  Wordt er vanuit de overheid of keten een bepaalde mate van beveiliging verlangd? Wij hebben ervaring met overheden en tal van branches waardoor we zeer vlot kunnen schakelen. Ook leveren we tal van andere diensten op het gebied van (het testen van) beveiliging.

  Hosting in brede zin

  Wel de lusten van een systeem in de cloud maar niet de lasten. Dan is hosting door Mr-Orange een uitstekende keus, wij bieden cloud hosting, maar ook hybride hosting en dat alles wordt door onze kundige collega’s beheerd.

  Disaster recovery

  Het inventariseren van risico’s leidt tot het afdekken van risico’s. Denk aan hacking, data-gijzeling, energie-uitval en natuurrampen. Hoe snel is jouw organisatie weer in de lucht na een ramp? Met een recente versie van alle data? Mr-Orange helpt hierbij.

  Online werkplek / clouddesktop

  Kies je voor een voorspelbare werkplek, data op een veilige plaats en ook nog in beheer door een bedrijf met voldoende kennis en certificeringen. Dan is het Digitaal Bureaublad echt iets voor jouw bedrijf.

  Werkplekinrichting

  Wij kunnen jouw werkplek in zijn geheel inrichten, denk bijvoorbeeld aan een computer, laptop of ander device, scherm, printer en toetsenbord/muis. Wij kiezen hierbij altijd uit duurzame systemen die geschikt zijn om samen te werken met de moderne technieken.

  Wij nemen het bestellen en leveren graag uit handen, dit kost u maximaal een telefoontje op mailtje.

  Deze klanten maken gebruik van onze dienst Managed Hosting

  Wij hosten managed servers voor uiteenlopende organisaties, van zeer groot, tot zeer klein. Je kunt bij ons dus één server hosten, of heel veel. Wij zorgen voor iedere server, even goed. 

  “Mr-Orange helpt ons met serverhosting en o.a. security. Het werkt gewoon heel fijn zo, zij de operatie, ik de visie.”

  Robert van Gelder

  Hoofd ICT , Prins Petfoods

  “Mr-Orange heeft onze server in beheer en ik kan niets anders dan vol lof over hun manier van werken spreken. Het contrast met onze vorige hoster is dan ook behoorlijk groot.”

  Bertus Dispa

  Eigenaar, 9Knots Business Solutions

  “Vanaf het moment dat Mr-Orange onze processen host, hebben wij veel meer grip op onze data. Dat werkt prettiger dan voorheen.”

  Jacco Wanders

  Senior Consultant, Stantec

  Server hosting?

  Voor server hosting worden verschillende termen gebruikt. Wanneer u een van onderstaande termen gebruikte, dan bent u hier op de juiste plaats: Managed server hosting, datacenter hosting, datacenter cloud, backup hosting, dedicated server, eigen server, eigen hardware server, VPS, virtual server, vps cloud, datacenter hosting, managed hosting, eigen server hosten, reseller server hosten, dedicated server hosten, krachtige dedicated managed servers.

  Kortom wij kunnen zowel helpen met het inrichten en beheren van fysieke servers als VPS-servers.

  Tips en nieuws

  server, hosting, cloud
  De Cloud lonkt

  De Cloud lonkt

  De cloud is hot, maar overstappen kan voor veel ondernemers nog best overweldigend voelen. Zijn mijn applicaties wel geschikt voor de cloud? Hoe zit het met de veiligheid van mijn data? Wat zijn de kosten? In deze blog vertelt Marco Hoedt, eigenaar van Mr-Orange,...