Bernard Rutgrink, Manager Software Development bij GeoTax:

‘MR-ORANGE IS OPVALLEND FLEXIBEL’

Bij GeoTax weten we aardig wat van ICT. Hierdoor ben je geneigd om al je ICT-activiteiten in eigen huis te houden. Maar is dat ook efficiënt? Wij wilden ons richten op onze ‘core business’: het ontwikkelen van software voor gemeenten. Dus gingen we op zoek naar een partner aan wie we taken zoals serverbeheer konden uitbesteden.

Via een aanbeveling kwamen we in contact met Mr-Orange. We hebben hen uitgenodigd om een inventarisatie te maken van onze situatie: welke processen kunnen beter en welke besparing levert dat op? Daarbij hadden we een harde eis: de uitvoering moet voldoen aan de voorwaarden die onze opdrachtgevers stellen ten aanzien van DigiD-beveiliging. Mr-Orange kwam vervolgens met een helder en compleet voorstel. Hiermee werden we echt ‘ontzorgd’.

Zij bleken flexibel genoeg

Het voorstel was mooi, maar papier is geduldig. Mr-Orange liet echter al snel haar waarde zien: zij bleken flexibel genoeg om ons systeembeheer binnen zeer korte tijd over te nemen. De migratie werd een gezamenlijke operatie, een mooi samenspel tussen twee goed ingewijde partijen. Alles verloopt tot nu toe naar behoren. Wij zien de volgende DigiD-audit met vertrouwen tegemoet!

GeoTax ontwikkelt vastgoed gerelateerde  software voor gemeenten. Daarnaast adviseert GeoTax lokale overheden op het gebied van WOZ, BAG  (Basisregistraties Adressen en Gebouwen) en belastingen. www.geotax.nl